politika povrata novca

Imamo politiku povrata od 30 dana, što znači da imate 30 dana da zatražite povrat nakon što primite artikl.

Da biste ispunili uvjete za povrat, vaš predmet mora biti u istom stanju u kakvom ste ga primili, nenošen ili nekorišten, s pričvršćenim oznakama i u svom izvornom pakiranju. Trebat će vam i račun ili dokaz o kupnji.

Kako biste započeli povrat, možete nas kontaktirati na service.center.1@outlook.com.

Ako je vaš povrat prihvaćen, poslat ćemo vam informacije gdje poslati paket. Predmeti koji nam se vrate bez prethodnog zahtjeva za povrat neće biti prihvaćeni.

Za sve probleme s povratom možete nas kontaktirati na service.center.1@outlook.com u bilo kojem trenutku.


oštećenja i problema
Provjerite svoju narudžbu po primitku i ako je artikal neispravan, oštećen ili ste primili krivi artikl, odmah nas kontaktirajte kako bismo mogli procijeniti problem i ispraviti ga.


Iznimke/Artikli koji se ne mogu vratiti
Određene vrste artikala nije moguće vratiti, kao što su kvarljivi artikli (kao što su hrana, cvijeće ili biljke), proizvodi izrađeni po narudžbi (kao što su posebni narudžbi ili personalizirani artikli) i predmeti za osobnu njegu (kao što su kozmetički proizvodi). ne prihvaćajte opasne materijale, povrate zapaljivih tekućina ili plinova. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s određenim artiklom, kontaktirajte nas.

Nažalost, ne prihvaćamo povrat posebnih ponuda ili darovnih kartica.


zamjena
Najbrži način da budete sigurni da ćete dobiti ono što želite je da vratite artikl koji imate, a nakon što je povrat prihvaćen, kupite novi artikl zasebno.


EU 14-dnevno razdoblje hlađenja
Bez obzira na gore navedeno, ako se roba šalje u EU, imate pravo otkazati ili vratiti svoju narudžbu u roku od 14 dana iz bilo kojeg razloga bez razloga. Kao što je gore navedeno, vaš artikl mora biti u istom stanju u kakvom ste ga primili, nenošen ili nekorišten, s pričvršćenim oznakama i u svom originalnom pakiranju. Trebat će vam i račun ili dokaz o kupnji.


Povrat novca
Obavijestit ćemo vas kada vaš povrat bude primljen i pregledan, te obavijestiti vas je li vaš povrat novca odobren. Ako bude odobreno, automatski ćete dobiti povrat novca na izvorni oblik plaćanja u roku od 10 radnih dana. Imajte na umu da vašoj banci ili kartičarskoj kući također može trebati neko vrijeme da obradi i objavi povrat.
Ako je prošlo više od 15 radnih dana otkako smo odobrili vaš povrat, kontaktirajte nas na service.center.1@outlook.com.